Як відомо, шматочок гарно спеченого хліба є одним з найбільших винаходів людського розуму. Саме тому ми, учні-ліцеїсти 21ок групи, вирішили ближче познайомитися з дуже корисною і важливою справою — випічкою хліба. Адже, як слушно зауважив наш учитель історії Мазур Василь Пилипович, — «Усі споживають хліб, проте далеко не кожен хоча б раз за все життя побачив, як він виготовляється».
Під час пізнавальної екскурсії для нас відкрив свої двері Луцький хлібозавод «Теремно-Хліб», який із 1983 року тішить споживачів, випускаючи якісну і смачну продукцію. Ми змогли побачити весь технологічний процес створення хліба та хлібобулочних виробів різних видів та сортів, починаючи від замішування тіста до пакування готової продукції. Попри завантаженість підприємства роботою, начальник хлібного цеху Надія Драбчинська провела нас виробничими лініями і детально розповіла про кожний етап виробництва. Нам продемонстрували, де замішується тісто,
...
Читати далі »